پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

توقف روند کاهشی نرخ تورمی مسکن در ماه گذشته

توقف روند کاهشی نرخ تورمی مسکن در ماه گذشته نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: نرخ تورم مسکن که در اقتصاد کشور اثرگذار بوده در ماه گذشته متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 07
کد خبر: ۲۴۴۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه مطابق گزارش مرکز آمار تورم نقطه به نقطه اردیبهشت ماه با افزایش ۰/۱ واحد درصدی نسبت به فروردین ماه به ۳۱ درصد رسید گفت: به این ترتیب می‌توان گفت روند کاهشی تورم که در چهار ماه گذشته طی شده بود در اردیبهشت ماه متوقف شده است.

وی افزود: افزایش میزان تولید مسکن و افزایش قدرت خرید متقاضیان در بخش مسکن خود می‌تواند بخشی از این تورم را کاهش دهد‌.

او با بیان اینکه تورم ماهانه اردیبهشت ماه با ۰/۲ واحد درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۲/۸ درصد رسید گفت: هدف تورمی که تا پایان سال گذشته در نظر گرفته شده بود رسیدن به تورم ۳۰ درصدی بود با این حال آمارها نشان می‌دهد حتی در این ماه نیز هدف تورمی بانک مرکزی محقق نشد.

وی افزود: بررسی جزئیات تورمی نشان می‌دهد که مهمترین بخشی که بر افزایش تورم اثرگذار بود همچنان بخش مسکن است. 

بیگی نژاد با بیان اینکه  در شرایطی که تورم نقطه به نقطه کلی برابر با ۳۱ درصد شده است تورم نقطه به نقطه بخش مسکن برابر با ۴۱/۸ درصد اعلام شده است گفت: تبدیل شدن مسکن به کالای سوداگری در کشور را می‌توان یکی از عوامل بروز این وضعیت دانست. علاوه بر بخش مسکن، عامل دیگر اثرگذار بر تورم، تورم بخش خوراکی است.

وی با اشاره به اینکه باید تمامی دستگاه ها برای کنترل بازار مسکن بر روی کار بیایند گفت: اثرگذاری تورم بر بازار مسکن خود باعث می شود که این بازار به سمت شرایط رکود تورمی حرکت کند که در این زمینه باید برنامه ریزی های لازم صورت گیرد‌./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار